AirEye

Služby

Foto a video

Letecké záběry z bezpilotních prostředků z ptačí perspektivy.

Detail

Snímkování a mapování za
pomoci RTK

Začátek nové éry mapování Využijte výkonu umělé inteligence při mapování a posuňte tak úroveň vašich průmyslových projektů na další úroveň. Ať už jde o hodnocení objektů nebo kontroly průběhu staveb, můžete začít vyvíjet mapovací postupy pro konkrétní úkoly, které tak lze jednoduše vykonávat.

Detail

Termografie

Termokamera je schopna stanovit teplotu měřených objektů na vzdálenost několika metrů (při dostatečně vysoké hodnotě emisivity)

Detail

Inspekce ve stavebnictví

Dálkově ovládané bezpilotní prostředky (UAV) neboli drony nacházejí v posledních letech využití ve stavebnictví, obdobně jako v mnoha jiných oborech. Disponují velkým potenciálem pro zlepšení výkonosti stavebního týmu a pozitivně ovlivňují celkovou efektivitu a ziskovost projektu.

Detail

Matrice 210 RTK v2

Detail

CO NÁŠ DRON UMÍ?

Dron DJI Matrice 210 RTK V2.0 byl konstruován především pro průmyslové inspekce, 3D mapování a další komerční nasazení. Od předešlých generací se dostalo k vylepšení přenosu obrazu, přesnosti dat a jejich zašifrování.

Přednosti DJI M210 RTK V2.0 jsou
  • Možnost zavěšení kamer pod dron s výběrem mezi kamerami ZENMUSE jak ve viditelném, tak v IR spektru, či kamer třetích stran
  • Odolnost dle certifikace IP43, která dovolí pohybovat se s dronem i v deštivých podmínkách a v prachu.
  • Systém ochrany před nárazem do překážky pomocí kamer umístěných na přední, zadní a horní části dronu
  • TimeSync, který zajišťuje přenos dat mezi ovladačem, kamerou a GPS modulem pro co nejpřesnější pořízená data
  • Šifrování AES-256, které zajistí bezpečný a šifrovaný přenos obrazu do ovladače
  • Maják, který zvyšuje viditelnost letadla a zároveň bezpečnost letu
  • DJI OcuSync 2.0, který zajišťuje dosah až 8 km v FCC a 5 km v CE a umožňuje automatické přepínání mezi frekvencemi
  • Maximální doba letu až 38 minut, maximální hmotnost nákladu činí 1,45 kilogramu.
  • Skládatelná ramena, hmotnost pouze 4,69 kilogramu.
  • FPV kamera, která poskytuje náhled pilotovi
  • Duální systém akumulátorů, který zvyšuje bezpečnost letu
  • Ovládání pomocí aplikací DJI GO4. DJI Pilot a DJI FlightHub
  • Kompatibilita s DJI SkyPort
  • Discreet mode, což je režim, který dovoluje vypnout všechno osvětlení dronu, pro co největší nenápadnost, nebo při plnění letů v noci
  • DJI AirSense se zabudovaným ADS-B systémem pro sledování pohybů letounů, který exponenciálně zvyšuje bezpečnost v letectví

Vlastnost RTK

D-RTK GNSS je vysoce přesný navigační systém, který integruje pokročilé softwarové algoritmy s GPS+BDS nebo GPS+GLONASS. Prostřednictvím dynamické diferenciální technologie umožňuje precizní horizontální i vertikální pozicování. Tím, že není závislý na kompasu, odolává elektromagnetickému rušení, které vzniká například v blízkosti kovových konstrukcí a vysokonapěťového elektrického vedení.

Mobilní stanice D-RTK 2 pro řadu Matrice – Získejte přesnější a lepší data o poloze v řádech centimetrů díky této mobilní stanici, která dokáže příjmat všechny přední globální satelitně navigační systémy a poskytovat v reálném čase data o diferenční korekci.

 

Přídavné Kamery + světla

DJI ZENMUSE X7

Zenmuse X7 je kompaktní Super 35 kamera s integrovaným stabilizovaným závěsem navržená pro profesionální filmovou tvorbu, která pořizuje snímky s dechberoucím rozlišením a kvalitou obrazu. Díky kompatibilitě s Inspire 2 nabízí to nejlepší v next-level profesionální letecké filmové tvorbě. CMOS snímač s rozlišením 24 MP a dynamickým rozsahem 14 EV zachovává ohromující množství detailů a umožňuje pořizovat záznam v rozlišení 6K CinemaDNG a 5.2K Apple ProRes a pořizovat 20 RAW fotografií za vteřinu s rozlišením 24 MP.

 

DJI ZENMUSE Z30

DJI ZENMUSE Z30 je kamera s třicetinásobným optickým zoomem, který dodává další dimenzi do využití těchto kamer např. k inspekcím.

KVALITA A VYUŽITÍ

ZENMUSE Z30 disponuje záznamem ve fullHD rozlišení při 30 snímcích za sekundu a poskytuje 30 násobný optický zoom. Na kameře je použitá nová technologie eliminace vibrací, protože při 30 násobném zoomu je i malý záchvěv na záznamu velmi dobře vidět.

ZOOM

Díky zoomu není potřeba létat příliš blízko ke sledovaným objektů a nehrozí tak riziko střetnutí se stroje se sledovaným objektem. Přiblížení se provádí v aplikaci DJI GO pomocí funkce Tap Zoom pomocí kliknutí na obrazovku.

INTELIGENTNÍ LETOVÉ FUNKCE

Kamera disponuje také funkcí Waypoints(plánování či průlet zadaných bodů trasy) nebo Point of Interrest(objekt zájmu), Z30 je kompatibilní s technologií LightBridge 2 a je z ní možné přenášet obraz na zem až na vzdálenost 5 km.

 

Phantom 4 PRO v2.0

Detail

Mavic mini

Detail

Mavic 2 PRO

Detail

Ronin SC

Detail

Sony A7III

Detail

Canon D5

Detail

ON-LINE DOHLED

ON-LINE DOHLED

Existuje více důvodů, proč mít stavbu on-line. Chytré kamery dokážou nejen monitorovat stavbu, ale také odhalit podezřelé situace a upozornit na ně e-mailem nebo zprávou do mobilu. Nechybí ani chytré vyhledávání, díky kterému v záznamu snadno najdete důležité události. Nic se nestane bez vašeho vědomí – mějte přehled!

 

ČASOSBĚRNÁ VIDEA

vytvoření časosběrného videa, které přiblíží stavbu od položení základů až po její dokončení. Služba se postará o vytvoření a bezpečné ukládání fotografií v časovém intervalu, který si sami nastavíte. Nakonec vám vytvoříme prezentaci ve vysoké kvalitě, kterou ocení vaši partneři, zaměstnanci i diváci. Efektní průběh stavby v několika minutách…

 

ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ

Průběh výstavby na webových stránkách. Zajistíme vám živý přenos, který mohou s nadšením sledovat vaši partneři, klienti i potenciální zájemci. Pochlubte se, jak začíná, postupuje nebo končí výstavba. Buďte on-line!

 

Kamery na stavbě dokážou vyřešit řadu problémů a nedorozumění. Sledování průběhu stavby, dodržování bezpečnosti práce nebo hlídání strojů.

Stavební dozor, manažer projektu či koordinátor BOZP mají ucelený přehled o situaci na stavbě a jsou schopni i zpětně analyzovat pracovní postupy. Investor má stálý přehled, jak se stavba vyvíjí.

Přihlášení do systému

Virtuální prohlídka

3D VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA – PROSTOROVÁ VIZUALIZACE 360°

 

Nabízíme vám možnost virtuální prohlídky vybrané nemovitosti, stavby, reality, prodejny, školy, školky, showrooms, hotely, wellness centra, atd… a vše si prohlédnout krok za krokem.

Zveřejníme 3D virtuální prohlídku Matterport na Vašich webových stránkách i s možností jejím sdílením na sociálních sítích. Z jakéhokoliv bodu virtuální prohlídky lze získat foto ve vysoké kvalitě nebo 360° foto. Z procházení 3D virtuální prohlídky Matterport je dále možné vytvořit video, které rychle a jednoduše představí Váš prostor.Lze vytvořit také půdorys, který vychází z reálných nasnímaných dat, dále je možné vkládání popisků, odkazů, fotek, videí, dokumentů a dalších informací dle vašich požadavků.

3D virtuální prohlídku Matterport je také možné umístit do Google Street View. Tyto výstupy se tak stávají dalším marketingovým nástrojem pro Vaši prezentaci.

Pomocí Mattertags je možno do 3D virtuální prohlídky umístit nepřeberné množství informací.  Z 3D virtuální prohlídky můžete vytvořit další informační kanál a pomoci tak prohlížejícímu lépe se seznámit nejen s Vaším prostorem, ale i s tím, čím se zabýváte, co nabízíte. Díky textům, videím, obrázkům a odkazům, které lze do 3D virtuální prohlídky vložit, můžete prezentovat další důležité informace.  Mattertags představují pro Vaše klienty možnost, jak Vás lépe poznat.

 Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

  • Proberme s Vámi možnosti a využití 3D virtuální prohlídky dle Vašich představ. Po odsouhlasení cenové kalkulace domluvíme termín nasnímání prostoru.
  • Provedeme přípravu a nasvícení prostoru a nasnímáme daný prostor.
  • Zpracujeme finální podobu 3D virtuální prohlídky včetně informačních bodů.
  • 3D virtuální prohlídku Vám dodáme cca do 48hod dle velikosti objektu.

 

CENÍK SLUŽEB

Do 50m2 3.500,- Kč 130 – 160m2 5.500,-Kč
50 – 70m2 4.000,- Kč  160 – 200m2 6.000,-Kč
 70 – 100m2 4.500,-Kč  Nad 200m2 Dle dohody
100 – 130m2 5.000,-Kč  Doprav 8,-Kč

Ukázky

06

05

04

03

KANCELÁŘ

SYNAGOGA JIRKOV

Reference

Kontakt

Nezávazná objednávka

Kontaktní formulář

Zavřít